Prijzen

prijzen sportvoedingsadvies en -schema

Deze prijzen zijn van toepassing vanaf 1/04/2024

Individueel advies

Week 1: Samen bekijken we de invloed van enkele belangrijke gegevens (beroep, thuissituatie, gewichtsverloop, e.d.) die je individueel sportvoedingsadvies mee zal bepalen.

We bekijken je huidig voedingspatroon, je trainingsfrequentie en -intensiteit.

We bespreken wat de ideale sportvoeding inhoudt en bespreken je eerste werkpunten.

Bij je intake kan je ervoor kiezen om een DNA-analyse toe te voegen. Op deze manier kan je nog een stap verder gaan in het personaliseren van je voedingsschema. Bovendien geeft de DNA-analyse niet alleen inzicht in de voeding, maar ook in de training (type training, blessuregevoeligheid, herstel, …) en algemene gezondheid (stressmanagement, gewichtsverlies, …)

Gelieve bij interesse een mail te sturen naar: [email protected] zodat ik deze zeker kan meenemen naar de consultatie.

Week 2: Tijdens dit consult ontvang je meteen jouw individueel sportvoedingsschema waar je meteen mee aan de slag kan. 

Week 3: We bespreken wat je best voor, tijdens en na training of wedstrijden eet en drinkt als dit van toepassing is op jouw situatie. Er wordt een verschil gemaakt tussen trainingsdagen en rustdagen.

Een maand na het derde consult: We bespreken wat je best voor, tijdens en na de training of wedstrijden eet en drinkt als dit van toepassing is op jouw situatie. Er wordt een verschil gemaakt tussen trainingsdagen en rustdagen.

Frequentie in onderling overleg. In de opvolgconsultaties evalueren we jouw progressie. We bespreken de drempels en valkuilen die je ervaart.

We volgen je lichaamssamenstelling en sturen bij waar nodig. Sportdiëtiste Eva geeft antwoord op al je vragen.

Duo

Samen bekijken we de invloed van enkele belangrijke gegevens (beroep, thuissituatie, gewichtsverloop, e.d.) die je individueel sportvoedingsadvies mee zal bepalen.

We bekijken je huidig voedingspatroon, je trainingsfrequentie en -intensiteit.

We bespreken wat de ideale sportvoeding inhoudt en bespreken je eerste werkpunten. 

Bij je intake kan je ervoor kiezen om een DNA-analyse toe te voegen. Op deze manier kan je nog een stap verder gaan in het personaliseren van je voedingsschema. Bovendien geeft de DNA-analyse niet alleen inzicht in de voeding, maar ook in de training (type training, blessuregevoeligheid, herstel, …) en algemene gezondheid (stressmanagement, gewichtsverlies, …).

Gelieve bij interesse een mail te sturen naar: [email protected] zodat ik deze zeker kan meenemen naar de consultatie.

Tijdens dit consult ontvang je jouw individueel sportvoedingsschema waar je meteen mee aan de slag kan. 

We bespreken wat je best voor, tijdens en na training of wedstrijden eet en drinkt. Er wordt een verschil gemaakt tussen trainingsdagen en rustdagen.

Tijdens deze consultatie tracht ik je meer te vertellen over supplementen en hoe je er binnen jouw sport op een verantwoorde manier gebruik van kunt maken.

In de opvolgconsultaties evalueren we jouw progressie. We bespreken de drempels en valkuilen die je ervaart.

We volgen je lichaamssamenstelling en sturen bij waar nodig. Sportdiëtiste Eva geeft antwoord op al je vragen.

Belangrijk: Een afspraak mag verzet worden, als dit minstens 24u op voorhand wordt doorgegeven. No shows en afspraken die laattijdig (<24u op voorhand) verzet worden, zullen aangerekend worden.


Via jouw mutualiteit kan je een gedeelte van de consultaties terugbetaald krijgen. Hoeveel je terugkrijgt hangt af van mutualiteit tot mutualiteit.

FAQ

Een afspraak mag verzet worden, als dit minstens 24u op voorhand wordt doorgegeven. No shows en afspraken die laattijdig (<24u op voorhand) verzet worden, zullen aangerekend worden.

Verwijder de originele afspraak en plan een nieuwe in, in de online agenda. Ik krijg hier automatisch een mail van en een aanpassing in mijn agenda.

Via jouw mutualiteit kan je een gedeelte van de consultaties terugbetaald krijgen. Hoeveel je terugkrijgt hangt af van mutualiteit tot mutualiteit.

Doorgaans gaat het om een terugbetaling van 10 euro per consultatie, voor 4 consultaties. Tijdens de consultatie over de supplementen of tijdens een opvolgconsultatie, vul ik deze papieren digitaal in en stuur ik het door naar jouw mailadres. Je hoeft het dus niet speciaal af te drukken.

Het verloop van de consultaties hangt af van je doelstellingen.

Werk je naar een wedstrijd toe? Dan is dit het verloop:

Week 1: Eerste consultatie
Week 2: Tweede consultatie
Week 3: Derde consultatie (indien van toepassing)
Week 7: Vierde consultatie
Week 11: Opvolgconsultatie

Werk je niet naar een wedstrijd toe? Dan is dit het verloop:

Week 1: Eerste consultatie
Week 2: Tweede consultatie
Week 6: Vierde consultatie
Week 10: Opvolgconsultatie

Nadien spreken we af of verdere opvolgingen per maand, per kwartaal of per halfjaar zullen plaatsvinden.

 

Eventueel kunnen de consultaties gespreid worden zodat er slechts 1 consultatie per maand plaatsvindt. Zo kan je het volgende verwachten:

Maand 1: Eerste consultatie – 80 EUR
Maand 2: Tweede consultatie – 80 EUR
Maand 3: Derde consultatie (indien van toepassing) – 80 EUR
Maand 4: Vierde consultatie – 40 EUR
Maand 5: Opvolgconsultatie – 40 EUR

Natuurlijk! Als sportdiëtist ben ik er niet alleen voor topsporters, maar ook voor iedereen die zijn of haar gezondheid en fitheid wil verbeteren door middel van voeding. Of je nu een recreatieve sporter bent, regelmatig naar de fitness gaat, of gewoon een actieve levensstijl nastreeft, ik sta klaar om je te helpen.

Mijn expertise strekt zich uit tot het optimaliseren van voeding en hydratatie om je prestaties te verbeteren, je herstel te bevorderen en je algemene gezondheid te ondersteunen, ongeacht je sportniveau.

Dus ja, je bent van harte welkom om een afspraak te maken, want samen kunnen we werken aan jouw persoonlijke doelen en een plan op maat maken dat bij jouw levensstijl past.

Ik begrijp dat je graag eerder een afspraak zou willen maken, maar helaas zit mijn agenda momenteel erg vol. Als je pas over een aantal weken een plaats ziet vrijkomen, dan is dat echt de eerstvolgende beschikbare optie. Ik moet mijn 1-op-1 consultaties combineren met mijn halftijdse functie bij een voetbalclub en daarnaast volg ik ook nog parttime een masteropleiding in sportvoeding. Met zo’n schema is het al behoorlijk druk voor mij, en ik ben al aan het werk of aan het studeren zes van de zeven dagen in de week. Ik hoop dat je begrijpt dat dit mijn beschikbaarheid beperkt en ik mijn best doe om zo snel mogelijk een afspraak met je te kunnen inplannen.

Nee, het is niet nodig om alvast een voedingsdagboek bij te houden. Ik begrijp dat het bijhouden van zo’n dagboek behoorlijk arbeidsintensief kan zijn. Tijdens onze intake zal ik je uitgebreid bevragen over je huidige eetgewoonten, voedingsvoorkeuren, en eventuele doelen die je hebt. Op basis van deze informatie kunnen we samen een plan opstellen dat aansluit bij jouw behoeften en levensstijl. Dus maak je geen zorgen over het bijhouden van een dagboek – ik zal ervoor zorgen dat we alles in kaart brengen wat we nodig hebben om aan de slag te gaan.

Nee, je hoeft geen calorieën te tellen. Het berekenen en bijhouden van calorieën kan behoorlijk tijdrovend en zelfs stressvol zijn. Als jouw sportdiëtist zal ik ervoor zorgen dat dit aspect in mijn handen ligt. Mijn doel is om een volledig voedingspatroon voor jou te creëren dat aansluit bij jouw doelen en behoeften, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het tellen van calorieën. Samen zullen we werken aan het maken van gezonde en gebalanceerde keuzes die jou helpen om je fysieke doelen te bereiken, zonder de noodzaak om elk detail van je voeding nauwlettend te monitoren.

Helaas neem ik op dit moment geen stagiaires aan. Mijn huidige werkschema en verplichtingen laten het niet toe om een stagiair te begeleiden zoals ik zou willen. Ik raad je aan om elders naar stageplaatsen te zoeken waar je de nodige begeleiding en ervaring kunt opdoen. Succes met je zoektocht naar een geschikte stageplek!

Helaas kan ik op dit moment geen interviews voor eindwerken afnemen. Mijn agenda zit al behoorlijk vol en ik ben niet in staat om extra tijd vrij te maken voor interviews. Ik raad je aan om contact op te nemen met andere diëtisten die mogelijk beschikbaar zijn voor een interview. Veel succes met je eindwerk!